Dieta per a la Menopausa

Pla Nutricional Personalitzat
  • Pla adaptat a la teva nova situació fisiològica
  • Evita que el teu pes es dispari
  • Dieta Mediterrània i equilibrada
  • Flexibilitat total, sense menús tancats
  • Suport i treball emocional per controlar l’ansietat

menopausia

Per a la majoria de les dones, el començament de la menopausa és un moment de risc pel que fa a l’augment de pes. Són moltes les que, tot i menjar el mateix o fins i tot cuidant-se més, noten que el seu cos va canviant.

El teu nutricionista t’ajudarà a conèixer el perquè d’aquests canvis i saber afrontar-los amb unes correctes pautes d’alimentació que t’ajudin a controlar l’augment de pes i poder establir un pes saludable i sostenible en el temps.

El nostre Mètode d’Intercanvis està dissenyat i supervisat per endocrins de prestigi. El teu Nutricionista dissenyarà un pla personalitzat per a les teves noves necessitats fisiològiques i seguirà la teva evolució.

I, si vols, podràs tenir consultes personalitzades amb la nostra psicòloga especialitzada, que t’ajudarà a mantenir-te motivada i a controlar les emocions relacionades amb el menjar. D’aquesta manera, tindràs totes les eines per aconseguir el teu objectiu de controlar el teu pes en aquesta etapa vital.

Nota de Medicadiet: Un tratamiento nutricional no puede garantizar los resultados al 100%. En Medicadiet trabajamos en un contexto de salud y con nutrición equilibrada y mediterránea, como indica la evidencia científica. Nuestros Planes Nutricionales siguen el consenso de FESNAD-SEEDO para el tratamiento de la obesidad y el sobrepeso.


Colaboramos y formamos Nutricionistas de las principales Universidades:

Condiciones especiales con seguros y colectivos: