Dieta Personalitzada per Aprimar a Barcelona

Dieta Personalitzada per Aprimar

  • Menja de tots els aliments i no passis gana.
  • Sense Productes ni Pastilles.
  • Flexibilitat total, sense menús tancats.
  • Sense efecte rebot.
  • Aprèn a menjar amb Dieta Mediterrània.

comer de todo

El teu Nutricionista elaborarà un Pla d’Aprimament Personalitzat, en el qual menjaràs de tot i podràs portar una vida normal.

Els nostres plans es basen en un Sistema d’Intercanvis flexible i obert que s’adapta al teu estil de vida, i amb el qual realitzaràs un canvi d’hàbits real i sostenible.

Aprimaràs a un ritme adequat, dins d’un context de salut. Et garantim que només perdràs grassa, i mantindràs la teva massa muscular. Així evitaràs, el temut efecte rebot de les dietes no equilibrades.

T’oferim a més suport psicològic quan sigui necessari i un pla personalitzat d’Exercici Físic, flexible i adaptat a la teva forma física, i coherent amb el teu pla d’Alimentació.

Nota de Medicadiet: Un tratamiento nutricional no puede garantizar los resultados al 100%. En Medicadiet trabajamos en un contexto de salud y con nutrición equilibrada y mediterránea, como indica la evidencia científica. Nuestros Planes Nutricionales siguen el consenso de FESNAD-SEEDO para el tratamiento de la obesidad y el sobrepeso.